ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΪΚΟΥ 3-11-2019

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: 08.30’ – 10.15’

Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία της Καστανερής υπάρχει χώρος αναψυχής στον οποίο μέχρι τον τερματισμό των αθλητών οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα υπό μουσική επένδυση να ενημερωθούν για περιβαλλοντικές δράσεις του συλλόγου, να γευτούν παραδοσιακή φασολάδα και βουνίσιο τσάι.  Παράλληλα θα υπάρξουν εκδηλώσεις από εθελοντικές ομάδες τόσο για την απασχόληση των ενηλίκων όσο και των παιδιών με δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα μικρών περιπάτων προς τον παραδοσιακό οικισμό της Καστανερής – Παϊκου και τις γύρω περιοχές.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

14.30 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Σημείο εκκίνησης)

Υποδοχή και απονομή μεταλλίων – επαίνων σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια των αγώνων. Ανώτατα όρια τερματισμού ορίστηκαν οι 4 ώρες για τον Ημιμαραθώνιο και η 1 ώρα για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΑ: 14:45 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Καστανερή).
Κορυφαία στιγμή της τελετής θα είναι η απονομές των μεταλλίων και των επάθλων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, στις γυναίκες και στους άνδρες, καθώς και στον νεότερο και γηραιότερο μετέχοντα. Οι απονομές του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα γίνουν 15 λεπτά μετά την λήξη του χρονικού ορίου του αγώνα (12:00 π.μ.)